Integration2020.fi-verkkosivujen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua www.integration2020.fi. Integration2020.fi on Integration 2020 -tapahtumasta vastaavien tuottama verkkopalvelu. Tapahtumasta vastaavat työ- ja elinkeinoministeriö, sisäministeriö ja AMIF, STEA, Helsingin kaupunki ja Monika-Naiset liitto ry.

Sivusto ja saavutettavuusseloste on julkaistu 1.10.2020.

Verkkopalvelu täyttää saavutettavuuskriteeri

Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Verkkosivuston on täytettävä Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1.-kriteeristössä esitetyt A- ja AA-tasot osittain.

Verkkosivusto on saavutettavuusvaatimusten mukainen.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen integration2020.fi:ssä?

Kerro meille saavutettavuuspuutteesta integration2020.fi:ssä ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Jos tarvitsemasi sisältö ei ole saavutettava, ota meihin yhteyttä, jotta voimme sopia informaation toimittamisesta saavutettavassa muodossa.

Voit ottaa meihin yhteyttä ja antaa saavutettavuuspalautetta sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuuden toteutumista

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. Tee ilmoitus saavutettavuuspuutteesta Etelä-Suomen aluehallintovirastoon

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
[email protected]
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Pidämme yllä saavutettavuutta

Havainnoimme itse palvelun saavutettavuutta muun muassa apuohjelmien avulla. Korjaamme jatkuvasti palvelussa havaittuja saavutettavuuspuutteita.